Daysy, ny p-dator lanseras i Sverige

En ny schweizisk temperaturbaserad p-dator har lanserats på den svenska marknaden, daysy. P-datorn, fungerar som en hormonfri preventivmetod och visar fertilitetsresultat i tre olika färger, rött (fertil), grönt (ej fertil) och gult (cykelförändringar och inlärning). För den som vill fördjupa sig mer eller som vill se hur fördelningen av gröna och röda dagar sett ut och kommer se ut kan ladda ner den kostnadsfria p-appen daysyView.

Men daysys algoritm är inte ny. Tvärtom. Produkten är ett resultat av 30 års forskning och utveckling. Flera oberoende studier visar på en effektivitet och metodsäkerhet på 99,3% (Pearl index 0,7) samt att daysy även har en medicinteknisk CE märkning.  Det gör daysy p-dator till ett av de säkraste alternativen på marknaden i klass med p-datorer som Pearly & Lady-Comp.

2014-04-04_LAY02_twitter_IMG

Du mäter helt enkelt med daysys termometer och får en analys direkt på p-datorn i form av ett lysande ljus.

Du kan välja att synkronisera datorn med appen för att få mer information om din cykel. Du betalar ingen månadskostnad utan köper p-datorn som en engångskostnad. Appen är helt gratis och till för att ge dig en översikt och information.

Läs mer om hur du väljer ett säkert hormonfritt alternativ här.
Läs mer om temperaturbaserad p-datorer här.

Denna artikel publiceras i samband med: Daysy Sverige

Nyckelord: Hormonfritt, hormonfri, p-dator, fertilitet, daysy, daysyView, preventivmetod,