Om hormonfri.nu

Hormonfri.nu är ett initiativ av oss på hälsoföretaget TMM Ventures AB, som i över tio år arbetat för att lyfta olika kvinnohälsofrågor och för att öka kunskapen om hormonfria alternativ.

Vi var en av de första aktörerna att introducera p-datorn (Lady-Comp, Pearly och Daysy) på den svenska marknaden eftersom det tidigare saknats liknande produkter med bra resultat i oberoende kliniska studier. Vi introducerade även tampongen Beppy för att komplettera och utmana den befintliga mensskyddsmarknaden.

Syftet med sajten är dels att lyfta kvinnohälsofrågor och att öka kunskapen om hormonfria alternativ men även att marknadsföra de produkter TMM Ventures representerar.

Genom år av samarbeten med andra aktörer inom branschen för hormonfria preventivmetoder, preventivmedel och fertilitet har vi gemensamt arbetat för att öka kunskapen i ämnet både gentemot sjukvårdspersonal som gentemot privatpersoner.

Vårt motto har alltid varit att kunskap är makt. Att alla är olika. Alla har olika behov och vi är i olika livssituationer. Med fler seriösa alternativ på marknaden, tillgång till mer kunskap, tillgång till fler produkter och metoder kan vi hjälpa dig att få ett bättre beslutsunderlag.

Valet är ditt och vi kommer fortsätta att jobba för att alternativen skall bli fler och informationen mer tillgänglig.

Innehållet på denna sida kan inte ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnostisering samt behandling. TMM Ventures tar inte ansvar för att eventuellt inkorrekt, eller missuppfattad information på denna sida åsamkat någon skada, oönskad graviditet eller sjukdom.

Ta alltid kontakt med din barnmorska, gynekolog eller läkare om du är osäker.

Kontaktuppgifter:
TMM Ventures AB
www.tmmventures.se
info(at)hormonfri.nu
Tranesvägen 37, Tomelilla

Momsregistreringsnummer: SE556873342101