Naturafemme lanserar ny Lady-Comp

Efter trettio års forskning lanseras nu en ny modell av den temperaturbaserade p-datorn Lady-Comp. Pearl index ligger på 0,7 och Lady-Comp ringar därmed in de fertila dagarna med en metodsäkerhet och effektivitet på 99,3 procent.

Det är den enda p-datorn tillsammans med Pearly på den svenska marknaden med flera oberoende kliniska studier. Läs mer om vikten av oberoende kliniska studier här.

Fertilitet visas som rött eller grönt ljus

Med hjälp av en speciell basaltermometer som är direkt kopplad till p-datorn, mäts användarens dagliga basaltemperatur ner till en hundradels grad och analyseras av en matematisk algoritm. Algoritmen utvärderar all data i realtid och visar omgående en fertilitetsprognosen omgående på p-datorns display. Resultatet visas som rött ljus för de dagar man är fertil och ett grönt ljus för de dagar man inte är fertil.

Lady-Comp produceras av Valley Electronics som är en av världens ledande p-datortillverkare. Deras p-datorer med framforskad teknologi har nu funnits på marknaden i över trettio år.

Läs mer om Lady-Comp här
Läs mer om temperaturbaserade p-datorer här

Kommentar 2015-10-30: Lady-Comp är numera inte den enda p-datorn på den svenska marknaden med flera oberoende kliniska studier. P-datorn Daysy har samma pearl index och samma pricksäkerhet när det kommer till att ringa in fertila dagar.

Nyckelord: Lady-Comp, Pearly, Daysy, p-dator, hormonfritt, Valley Electronics, temperaturbaserad p-dator, fertilitet

Denna annons publiceras i samarbete med Naturafemme.se